aed
div.post.online.st-answer-admin, div.post.st-answer-admin { background-image: url(http://i39.servimg.com/u/f39/18/22/09/39/admin-10.png)!important; background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; }
Ακτιβιστές
Gamatos (2920)
 
SCZI (1799)
 
Rock'n'Trolla (1690)
 
lOlman (1537)
 
Technical Supporter (1393)
 
Voks (1043)
 
B-Colt (994)
 
rebelos (812)
 
Μurderer (710)
 
YuGo007 (608)
 

Βοήθησε όπως μπορείς
για να παραμένει η Παρέα
στο χώρο αυτό

Περαστικός - 0
Νέος Χρήστης - 20
Μέλος - 50
Κάτοικος - 150
Πρεσβύτερος - 300
Βετεράνος - 500

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 01:26

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Καλημερα παιδια,επιτα απο τοσο καιρο.. Oops θελω καποιον να με βπηθησει λιγο σε μια εργασια για την σχολη μου..που πρεπει να φτιαξω ιστοσελιδα!αυτο που θελω προς το παρον ειναι να μου πειτε λιγο τον τροπο γι αυτο που θα σας πω!

θελω με το που θα μπενεις στο site..να εμφανιζοντε 2 σημαιες,μια Ελληνικη και μια Αγγλικη, με το που θα πατας στην αγγλικη πχ..θα σου εμφανιζει το site στα αγγλικα..

2 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 03:00

DaPimp

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




με html μπορείς να το κανεις αυτό αλλα δεν ξέρω πως θα το μεταφράζεις ??

3 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 04:41

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




κοιτα!αυτο που θα κανω..ειναι να φτιαξω το site στα ελληνικα και στα αγγλικα..δλδ σκεψου 2 html αρχεια!οπου το ενα θα αντιστιχει στην ελληνικη σημαια και το αλλο στην αγγλικη...το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμε τον τροπο που θα το κανω...

4 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 09:31

Rock'n'Trolla

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




μπορεις να κανεις το σαιτ στα ελληνικα και εκει που ειναι η αγγλικη σημαια να βαλεις λινκ της σελιδας με αγγλικη μεταφραση απο google translate !

5 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 09:32

Μurderer

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Dεν σου προτείνω google μετάφραση, διότι κάνει συνακτικά λάθη. Κάποια άλλη μετάφραση. Very Happy

6 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 09:38

Rock'n'Trolla

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Merwyn the Malicious έγραψε:Dεν σου προτείνω google μετάφραση, διότι κάνει συνακτικά λάθη. Κάποια άλλη μετάφραση. Very Happy
Ολες κανουν απλα το γοογλε ξεσκιζετε στα λαθη!!! ναι μπορει να χρησιμοποιησει τη Yahoo αλλα και την Babylon και αλλες πολλες!!

7 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 11/12/2010, 23:30

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Δεν θελω μεταφραση!το τροπο ωστε να μεταφεροντε στο μεταφρασμενο θελω!δηλαδη!στην ουσια θα ειναι 2 αρχεια!1 στα ελληνικα που θα σινδεετε με την σημαια και κανοντας click θα σε βγαζει στα ελληνικα και 1 για τα αγγλικα!

8 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 12/12/2010, 04:42

Gamatos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




To PC μου το έχω στο e-SHOP για επισκευή,όταν μου το φέρουν κάτι μπορώ να κάνω Focused on PC


9 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 12/12/2010, 10:35

Rock'n'Trolla

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




rebelos έγραψε:Δεν θελω μεταφραση!το τροπο ωστε να μεταφεροντε στο μεταφρασμενο θελω!δηλαδη!στην ουσια θα ειναι 2 αρχεια!1 στα ελληνικα που θα σινδεετε με την σημαια και κανοντας click θα σε βγαζει στα ελληνικα και 1 για τα αγγλικα!
ευκολο κανεις 2 αρχεια Html

10 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 12/12/2010, 10:35

Rock'n'Trolla

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




rebelos έγραψε:Δεν θελω μεταφραση!το τροπο ωστε να μεταφεροντε στο μεταφρασμενο θελω!δηλαδη!στην ουσια θα ειναι 2 αρχεια!1 στα ελληνικα που θα σινδεετε με την σημαια και κανοντας click θα σε βγαζει στα ελληνικα και 1 για τα αγγλικα!
ευκολο κανεις 2 αρχεια Html

11 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 13/12/2010, 05:35

DaPimp

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




είναι πολύ εύκολο να το κανεις οδός 2 html θέλεις η και 3 αν θες αν υπάρχει μια σελίδα που να έχει δυο σημαίες και να πατάς να σε πηγαίνει στην ανάλογη γλώσσα

12 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 01:33

Μurderer

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Ρε φίλε DaPimp, αφού είναι τόσο εύκολο να κάνεις αυτό που ζητά, γιατί δν τον βοηθάς; Με τα ποστς: << Ναι ξέρω, είναι πολύ εύκολο >> δείχνετε πως ξέρετε την λύση, αλλά δν μας τη λέτε. Αν δεν έχετε να βοηθήσετε μην ποστάρετε τέτοια ποστς. Αν γνωρίζεις τη λύση δώσε ένα κώδικα ή το αρμόδιο αρχείο και τελείωσες. Μην καταδικάζεις τον άλλον να σε ρωτάει: πώς; >> Αφου γνωρίζεις δώσε μία απάντηση. Μην πετάς αιωρούμενα πράγματα!



Gamatos, πηρες τον υπολογιστή σου μπακ; ( πώς τα μιλάω τα αγγλικά! )

13 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 08:39

Private

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Φίλε θα κάνεις 3 html ένα το κεντρικό που θα περιέχει τις σημαίες σε όποια γλώσσα θέλεις από τις δύο....και μετά σε κάθε σημαία θα βάλεις το link που αντιστοιχεί στο καθένα html με την γλώσσα του....

Ελπίζω να βοήθησα....και ότι θες εδώ είμαστε...!

14 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 09:10

Μurderer

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Και εγώ αυτό θα σου έλεγα, αλλά δν ήθελα να σε πάρω στο λαιμο μου... Λοιπον, να το κλειδώσω;

15 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 09:54

Private

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Θα τα κλειδώνεις πάντα μόλις απαντάει αυτός που ξεκίνησε το topic με θετικό σχόλιο...για να ξέρουμε αν όντως τον βοήθησε η λύση που του προτείναμε...!

Very Happy

16 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 12:01

Μurderer

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Την απάντηση του περιμένω καλέ! Αυτόν ρωτάω! bball

17 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 12:04

Gamatos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Θα προσπαθήσω να το κάνω σήμερα...


18 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 12:05

Μurderer

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Καλέ Γαμάτε, περίμενε την απάντησή του... Μπορεί να το θέλει να το κάνεις μόνος του, αν και νομίζω πως κανείς δν θα ήθελε να έχει τόσο κόπο κοροιδευει

19 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 28/12/2010, 12:50

Gamatos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar




Κώδικας:
<div style="position:absolute; left:0%; top:0px;"><span class="lang"><a href="javascript: void(window.open('http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.parea.biz%2F'))"><img height="120" width="180" border="0" src="http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:KJGph4v_4ZfqfM:http://img175.imageshack.us/img175/8269/unitedkingdom.jpg&t=1"  title="See page in English"></a> <a href="javascript: void(window.open('http://tositesou.gr'))"><img height="120" width="180" border="0" src="http://www.desktop-bilder.com/images/wallpapers/46-griechenland-flagge.jpg"  title="See page in Greek"></a> </span></a></div>


Σε μια φάση γράφει κάπου http://tositesou.gr εκεί απλά βάζεις το URL του SITE σου.
Όλο αυτό είναι ρυθμιζόμενο μέσο του "position:absolute; left:0%; top:0px;" όλο αυτό το βάζεις πριν μπεις στο SITE που θέλεις και καλά αρχική σελίδα.


Ότι άλλο θες πες μου γιατί αυτό το έγραψα εγώ και ξέρω να σου πω...


20 Απ: Εργασια πληροφορικης Την / Το 19/2/2011, 12:38

Μurderer

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Αφού δεν βλέπω απάντηση εδώ και έναν μήνα το τόπικ κλειδώνεται. Θα παραμείνει εδώ μέχρι να μου σταλεί εμένα ή σε κάποιον Υπεύθυνο ένα π.μ. πως είναι οκ και οτι τον βοήθησε ο Γαμάτος πάρα πολύ. Ευχαριστώ Ευχαριστώ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]



Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης


© 2009-2013 Parea.Biz Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.