aed
div.post.online.st-answer-admin, div.post.st-answer-admin { background-image: url(http://i39.servimg.com/u/f39/18/22/09/39/admin-10.png)!important; background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; }
Ακτιβιστές
Gamatos (2920)
 
SCZI (1799)
 
Rock'n'Trolla (1690)
 
lOlman (1537)
 
Technical Supporter (1393)
 
Voks (1043)
 
B-Colt (994)
 
rebelos (812)
 
Μurderer (710)
 
YuGo007 (608)
 

Βοήθησε όπως μπορείς
για να παραμένει η Παρέα
στο χώρο αυτό

Περαστικός - 0
Νέος Χρήστης - 20
Μέλος - 50
Κάτοικος - 150
Πρεσβύτερος - 300
Βετεράνος - 500

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Ηρωίνη Την / Το 24/4/2010, 09:09

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
επεσε πανω μου αυτο το κειμενο για την Ηρωινη και ειπα να σας το βαλω ετσι για την ιστορια και την εγκυκλοπαιδικη γνωση..

Ηρωίνη

Η προέλευση της Ηρωίνης:

Η χρήση του οπίου είναι γνωστή εδώ και χιλιάδες χρόνια σε πολλούς πολιτισμούς, και αποσκοπώντας εξίσου στην ευχαρίστηση και στην ανακούφιση από τον πόνο. Το όπιο είναι το ρετσίνι του κάλυκα της παπαρούνας του οπίου που καλλιεργείται και ευδοκιμεί σε πολλά μέρη του κόσμου, κυρίως στην Ασία και την Μέση Ανατολή.

Τα οπιούχα ναρκωτικά κωδεΐνη και μορφίνη, προέρχονται μετά από επεξεργασία του οπίου. Η δε ηρωίνη, εν συνεχεία, κατασκευάζεται μέσα από μια χημική διαδικασία της κωδεΐνης και της μορφίνης.

Η ηρωίνη παρουσιάστηκε στην αγορά το 1898 για γενική ιατρική χρήση και αναγνωρίστηκε στις αρχές σαν ένα καταπραϋντικό του βήχα και αποτελεσματικό αναλγητικό. Στην συνέχεια, θεωρήθηκε ότι η ηρωίνη θα μπορούσε να θεραπεύσει την μορφινομανία, όμως αποδείχτηκε ότι έχει μεγαλύτερες εξαρτησιογόνες ιδιότητες από τα τότε γνωστά ναρκωτικά.

Οι χημικοί και οι γιατροί προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να παράγουν ένα συνθετικό αναλγητικό, που να είναι το ίδιο δυνατό όπως τα ναρκωτικά αναλγητικά, αλλά να μην προκαλεί εξάρτηση. Μέχρι στιγμής, δεν το έχουν καταφέρει και όλα αυτά τα ναρκωτικά, συνθετικά ή μη, προκαλούν εξάρτηση. Μόνο η μορφίνη, η κωδεΐνη, η πεθιδίνη και η μεθαδόνη χρησιμοποιούνται ευρέως για θεραπευτικούς σκοπούς, και αυτά κάτω από αυστηρό έλεγχο. Οι επιδράσεις της ηρωίνης σ΄ ένα ανθρώπινο οργανισμό ποικίλουν σύμφωνα με :
την ποσότητα και το σθένος της ηρωίνης που έχει χρησιμοποιηθεί
τον τρόπο που έχει γίνει η χρήση
την σωματική κατάσταση του ατόμου και την ανοχή του στην ουσία
την εμπειρία του όσον αφορά την χρήση του ναρκωτικού
την διάθεση του ατόμου


Άμεσες επιδράσεις της Ηρωίνης:

Η ηρωίνη προκαλεί μια σειρά άμεσων επιδράσεων που ποικίλουν μεταξύ χρηστών :
αναλγησία (ανακούφιση από τον πόνο )
ευφορία ( ένα συναίσθημα ευημερίας )
ναυτία και εμετό
αναστολή αναπνοής
δυσκοιλιότητα
συστολή της κόρης των ματιών


Αρχικά, η ηρωίνη επιδρά αμέσως στον ανθρώπινο μυαλό, ώστε ο χρήστης να αισθάνεται μια τονωτική <<εγρήγορση >>. Έπειτα, καταστέλλονται οι λειτουργίες του κεντρικού νευρικού συστήματος, ώστε το άτομο δύσκολα αισθάνεται πόνο, πείνα ή σεξουαλική παρότρυνση.

Με μια μέτρια δόση, το άτομο αισθάνεται ζεστό, νυσταλέο και διψασμένο, καθώς η αναπνοή του αναστέλλεται. Με μια υψηλή δόση, η αναπνοή του χρήστη γίνεται πιο στενάχωρη, οι κόρες των ματιών συστέλλονται στο μέγεθος της κεφαλής μιας καρφίτσας, το δέρμα κρυώνει, ιδρώνει και γίνεται μπλε. Οι μεγαλύτερες ποσότητες μπορούν να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο την αναπνοή και την δραστηριότητα του κεντρικού νευρικού συστήματος, με αποτέλεσμα ο χρήστης να πέσει σε κόμμα ή ακόμη και να πεθάνει.


Ηρωίνη, επιδράσεις σύντομης χρήσης :

Όσον αφορά την σύντομη χρήση ηρωίνης, τα προβλήματα συνδέονται με τον τρόπο διαχείρισης της. Καταρχήν η παράνομη προμήθεια αυτής της ουσίας συνεπάγεται την άγνωστη προέλευση – σύσταση της.. Συχνά, ο πωλητής αραιώνει την ουσία με άλλες προσμίξεις, όπως στρυχνίνη, λιωμένα χάπια, που αποτελούν ενεργά φάρμακα, καθώς και με πούδρα ή γλυκόζη, με μικρότερη επίδραση.

Τέλος, η ενδοφλέβια εισαγωγή της ουσίας στον οργανισμό, ενδέχεται να προκαλέσει δερματικές, καρδιακές και πνευμονικές παθήσεις. Το γεγονός, επίσης, ότι οι χρήστες μοιράζονται συνήθως σύριγγες, αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης τους από την ηπατίτιδα και τον ιό του AIDS.


Ηρωίνη επιδράσεις μακροχρόνιας χρήσης :

Τα ναρκωτικά αναλγητικά, αν χρησιμοποιούνται ανόθευτα και με καθαριότητα, προξενούν μικρή βλάβη στα όργανα του ανθρώπινου σώματος και στους ιστούς. Σε περίπτωση, όμως, που δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το άτομο ενδέχεται να αναπτύξει μερικά προβλήματα υγείας, όπως στον εγκέφαλο και στην καρδιά. Οι χρήστες, επιπλέον, μπορεί να έχουν ανορεξία, ανικανότητα ( οι άνδρες ) και στειρότητα ( οι γυναίκες ).

Οι τοξικομανείς, λόγω της << δίψας >> τους για ηρωίνη ξοδεύουν όλα τους τα χρήματα προκειμένου να την αποκτήσουν, με αποτέλεσμα να βάζουν τη διατροφή τους σε δεύτερη μοίρα και να αμελούν τις άλλες προσωπικές τους ανάγκες. Σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανορεξία, αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στον υποσιτισμό, στην διακοπή της εμμηνόρροιας στις γυναίκες και σε μεγάλη ευαισθησία στις μολύνσεις και επιδημίες.

Όμως, το κυριότερο πρόβλημα υγείας που προκαλείται από την συνεχή χρήση της ηρωίνης είναι η αύξηση της ανοχής και της εξάρτησης.


Ηρωίνη - Ανοχή και εξάρτηση :

Ανοχή στην ηρωίνη ή οποιοδήποτε άλλο αναλγητικό ναρκωτικό σημαίνει ότι, ένα πρόσωπο χρειάζεται όλο και μεγαλύτερη δόση από την ουσία, προκειμένου να επιτύχει τα ίδια αποτελέσματα, όπως γινόταν παλιότερα, με μικρότερες ποσότητες.

Εξάρτηση σημαίνει ότι, το ναρκωτικό γίνεται κεντρικό σημείο στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις δραστηριότητες ενός ατόμου. Ένα εξαρτημένο άτομο θεωρεί πολύ δύσκολο το να σταματήσει την χρήση του ναρκωτικού ή να μειώσει την δόση. Φυσική εξάρτηση σημαίνει ότι, το σώμα ενός ανθρώπου έχει προσαρμοστεί στην ουσία και την αναζητά προκειμένου να λειτουργήσει «φυσιολογικά», και έχει στερητικά συμπτώματα.

Όσον αφορά το σύνδρομο στέρησης, αυτό εμφανίζεται όταν ένα εξαρτημένο άτομο σταματάει να κάνει χρήση ή μειώνει σταδιακά την ποσότητα χρήσης. Συγκεκριμένα, τα συμπτώματα ξεκινούν λίγες ώρες μετά από την τελευταία δόση, κορυφώνονται το δεύτερο με τρίτο εικοσιτετράωρο, και υποχωρούν μέσα σε μία εβδομάδα. Οι αντιδράσεις στην στέρηση της ηρωίνης είναι οι εξής : ανησυχία, χασμουρητό, τρέχουσα μύτη, δάκρυα, διάρροια, κοιλιακοί σπασμοί, ανατριχιάσματα, κράμπες στα πόδια και χαμηλή πίεση. Μερικές, βέβαια, λειτουργίες του σώματος μπορεί και να μην επανέλθουν στα φυσιολογικά τους επίπεδα για έξι περίπου μήνες.

Η απότομη αποχώρηση από την ηρωίνη μπορεί ακόμη να προκαλέσει και τον θάνατο, στην περίπτωση που ο χρήστης κάνει παράλληλα χρήση και άλλων ουσιών ή βρίσκεται σε κακή κατάσταση υγείας.


Ηρωίνη και εγκυμοσύνη :

Τα περισσότερα ναρκωτικά μπορούν να επηρεάσουν ένα αγέννητο παιδί. Η ηρωίνη και τα άλλα οπιούχα διασχίζουν τον πλακούντα και το αγέννητο παιδί θα γίνει εξαρτημένο από τα ναρκωτικά. Τα μωρά που κυοφορούνται από ναρκομανείς μητέρες υποαναπτύσσονται και υποφέρουν από πολλές μολύνσεις. Μπορεί, ακόμη, να γεννηθούν νεκρά ή να πεθάνουν τις πρώτες ώρες. Η κακή υγεία αυτών των μωρών οφείλεται στην κακή υγεία και διατροφή των μητέρων τους.

2 Απ: Ηρωίνη Την / Το 24/4/2010, 09:18

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
και καποιο μυθοι και αληθειες που βρηκα....

ΟΙ ΜΥΘΟΙ

ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ. Είναι μια κοινή πεποίθηση ότι οι χρήστες ηρωίνης δεν θεραπεύονται και ότι ακόμα κι αν απεξαρτηθούν, αργά ή γρήγορα θα ξαναγυρίσουν στα ναρκωτικά.

Αυτή ίσως να αληθεύει για κάποιους, σίγουρα όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι κατάφεραν να απεξαρτηθούν και να παραμείνουν έτσι. Φυσικά, το να μείνει κανείς καθαρός είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της απεξάρτησης γιατί όχι μόνο πρέπει να πεί αντίο στην ουσία αλλά και στις συνήθειες που είχε, τους φίλους και γενικά σε αυτή τη ζωή. Ταυτόχρονα, πρέπει να ανακαλύψει άλλους τρόπους διαχείρισης των προβλημάτων του και να μη βρίσκει καταφύγιο στα ναρκωτικά όταν έρχονται αναποδιές.

Πρέπει να αγαπήσει ξανά τον εαυτό του και να θέσει στόχους που θα τον κρατάνε συγκεντρωμένο στη βελτίωση της ζωής του. Οι καλές διαπροσωπικές σχέσεις, η εύρεση εργασίας και φυσικά η ύπαρξη ενός σκοπού στη ζωή είναι παράγοντες που προλαμβάνουν την υποτροπή και βοηθούν τον απεξαρτημένο να παραμείνει έτσι.


ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ. Αυτή είναι μια στερεοτυπική άποψη κι όπως συμβαίνει με τα περισσότερα στερεότυπα ενώ ίσως κουβαλούν κάποιο βαθμό αλήθειας, σίγουρα η αλήθεια αυτή δεν είναι γενικεύσιμη. Ο μηχανισμός της εξάρτησης στα οπιούχα είναι εξαιρετικά πολύπλοκος από βιολογικής και ψυχολογικής πλευράς.

Η πλειονότητα των χρηστών ηρωίνης θέλουν να σταματήσουν τη χρήση αλλά δεν είναι η ανίσχυρη θέληση ή ο αδύναμος χαρακτήρας τους που τους σταματά. Υπάρχει ένα πλήθος παραγόντων που κάνει δύσκολη την απεξάρτηση.

Για παράδειγμα, έρευνες έχουν δείξει ότι η χρόνια χρήση οπιούχων αλλοιώνει τα συστήματα νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τα κίνητρα και τις αντιδράσεις στο στρές. Αυξανόμενες ενδείξεις προτείνουν ότι η αποδιοργάνωση αυτών των συστημάτων μπορεί να οδηγεί στην παρορμητική συμπεριφορά της εξάρτησης.

Πέρα όμως από τους βιολογικούς λόγους, η ζωή του χρήστη μετά από τη χρόνια εξάρτηση μπορεί να παρουσιάζει ποικίλα προβλήματα(ανεργία, επίδεινωση σχέσεων με οικογένεια, προβλήματα υγείας, κατάθλιψη) τα οποία να επιμείνουν μετά την απεξάρτηση και να οδηγήσουν τον χρήστη σε υποτροπή εάν δεν έχει άλλους μηχανισμούς αντιμετώπισης του στρες εκτός από την καταφυγή στην ηρωίνη.Η ΜΕΘΑΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΠΩΣ Η ΗΡΩΙΝΗ. Η Μεθαδόνη δεν είναι το ίδιο επικίνδυνη ούτε πιο εθιστική από την ηρωίνη όπως πιστεύουν κάποιοι. Η εξάρτηση έχει πάντα δύο πλευρές, την σωματική και την ψυχολογική.

Η σωματική εξάρτηση έχει ημερομηνία λήξης και το σύνδρομο στέρησης από την ηρωίνη είναι εντονότερο αλλά εχει μικρότερη διάρκεια από αυτό της μεθαδόνης. Ψυχολογικά όμως, οι χρήστες δεν επιθυμούν τόσο την μεθαδόνη γιατί τα θετικά συναισθήματα που δημιουργεί η χρήση της είναι ηπιότερα από αυτά της ηρωίνης.

Η χορήγηση μεθαδόνης ως μέρος της θεραπείας έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη χρήση ηρωίνης. Πρώτα απ’όλα η χορήγηση μεθαδόνης σε ελεγχόμενο περιβάλλον, μειώνει τον κίνδυνο θανάτου του χρήστη από υπερβολική δόση καθώς και την εμφάνιση ιών που μεταδίδονται μέσω του αίματος(κυρίως Ηπατίτιδα C και HIV).

Επίσης, η υποκατάσταση με μεθαδόνη σταθεροποιεί σημαντικά τη ζωή του χρήστη ο οποίος δε χρειάζεται πια να καταφύγει στην εγκληματικότητα προκειμένου να προμηθευτεί τη δόση του. Κατ’επέκταση, η μείωση της εγκληματικής συμπεριφοράς των χρηστών ευνοεί και το κοινωνικό σύνολο.

Η μεθαδόνη βέβαια δεν είναι πανάκεια αφού συντηρεί την εξάρτηση. Είναι όμως ένας τρόπος να μειωθούν οι βλάβες που προκαλεί η χρήση ηρωίνης και σιγά-σιγά με σταδιακή μείωση της προσλήψιμης ποσότητας να βοηθήσει και στην απεξάρτηση.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η ΗΡΩΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΗ ΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ. Η ηρωίνη είναι μια σχετικά μη τοξική ουσία η οποία δεν καταστρέφει άμεσα ιστούς και κύτταρα όπως το αλκοόλ ή ο καπνός. Τα περισσότερα προβλήματα υγείας που προκαλεί η ηρωίνη σχετίζονται με τον τρόπο ζωής που συνεπάγεται αλλά και με τον τρόπο χρήσης της. Για παράδειγμα, η ενδοφλέβια χρήση οδηγεί σε αποστήματα, θρομβώσεις, Ηπατίτιδα C, HIV και άλλου είδους μολύνσεις.

Επίσης, η εξάρτηση στην ηρωίνη ωθεί τον χρήστη να παραμελεί όλες τις άλλες ανάγκες του μεταξύ των οποίων και η σωστή διατροφή. Αποτέλεσμα είναι να μην παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός, η απώλεια βάρους, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, αμηνόρροια για τις γυναίκες, οδοντιατρικά προβλήματα και πολλά άλλα.


Η ΗΡΩΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. Είναι σχεδόν αδύνατο η ηρωίνη που πουλιέται στο δρόμο να είναι εντελώς ανόθευτη , τις περισσότερες φορές «κόβεται» με γλυκόζη, γάλα σε σκόνη, κινίνη και άλλες ουσίες.Μερικές φορές οι συμπληρωματικές ουσίες μπορούν να αποδειχτούν πολύ επικίνδυνες είτε επειδή περιλαμβάνουν ακαθαρσίες και αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης είτε γιατί στην ενδοφέβια χρήση αυξάνουν την πιθανότητα για εμφάνιση θρόμβων.

Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.
Η ηρωίνη είτε καπνίζεται, είτε εισπνέεται ή λαμβάνεται με ένεση, προκαλεί σοβαρά σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Οι δύο πρώτοι τρόποι μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης μολύνσεων που μεταδίδονται μέσω του αίματος αλλά ο κίνδυνος εθισμού παραμένει ο ίδιος.

Σε σωματικό επίπεδο, η χρόνια χρήση ηρωίνης οδηγεί σε κατεστραμμένες φλέβες, υπολειτουργία του ήπατος και των νεφρών, αναπνευστικά προβλήματα, δυσκοιλιότητα, περικαρδίτιδα και άλλα πολλά. Σε ψυχολογικό επίπεδο, ο χρήστης βιώνει μειωμένη αυτοεκτίμηση, κατάθλιψη, αϋπνίες, συναισθήματα μοναξιάς, αποξένωσης ή «συναισθηματικό άδειασμα».


Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Η πεποίθηση ότι οι χρήστες ηρωίνης είναι πάντα άτομα με οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα, χαμηλής μόρφωσης, ή από κατώτερα κοινωνικά στρώματα είναι αναληθής γιατί ενώ οι παραπάνω παράγοντες μπορούν να δημιουργήσουν προδιάθεση για χρήση ναρκωτικών , στην πραγματικότητα, οι λόγοι που οδηγούν κάποιον στην εξάρτηση είναι περισσότεροι και πολυπλοκότεροι.

Η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο στο να ενημερώσει τα παιδιά για τα ναρκωτικά αλλά ο κόσμος είναι μεγάλος και επιρροές μπορούμε να δεχτούμε από παντού. Επίσης, τα ναρκωτικά δεν είναι θέμα κοινωνικού status.

Πολλοί χρήστες κοκαϊνης, καταλήγουν να κάνουν χρήση ηρωίνης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την νευρικότητα που επέρχεται μετά τη χρήση της. Τέλος, οι ψυχολογικές δυσκολίες ωθούν κάποιους στα ναρκωτικά άλλα οι περισσότεροι χρήστες επιδιώκουν αν βιώσουν έντονα και ευχάριστα συναίσθηματα κι είναι ακριβώς λόγω αυτών των θετικών συναισθημάτων που η ηρωίνη είναι ψυχολογικά εθιστική.

3 Απ: Ηρωίνη Την / Το 24/4/2010, 11:20

SCZI

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Ενα θα πω : οτι βρισκεται σε αρθρα, πραγματικα, ΜΗΝ τα δινεται παρα πολυ σημασια..
Το να μου μιλαει καποιος με ενα πτυχιο για μια ουσια χωρις να εχει καποια εμπειρια ο ιδιος πανω σε αυτο το θεμα, δεν θα μου κινησει το ενδιαφερον.
Καλυτερα να ερθει να μου τα πει καποιος που κανει ο ιδιος χρηση/ηταν χρηστης παρα ο καθε 2ος (να μην πω τι) που εχει ενα πτυχιο και το παιζει ανωτερος απο τους αλλους.


Case: NZXT Apollo (Black) | M/B: Gigabyte 970Α-D3 | CPU: AMD PhenomII X3 720 BE (Thermaltake MiniTyphoon) | GPU: 2x Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 | RAM: 2x Geil EvoTwo 2000MHz 2GB DDR3 | HDD: 160GB WD AAJS, 2x 500GB WD AAKS, 1TB WD Elements, 300GB WD Ext. | PSU: Thermaltake W0101 TR2 550 | Monitor: LG M2362D-PC TV | Speakers: Logitech Z-2300 | DVD±RW: LiteOn iHAS124B (iXtremeBM CFW) | OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit

PS3: CECHK04, 80GB, 4.11 OFW (LG 32LD350) | Xbox360: Jasper, 120GB, LT+ 3.0 (LG M2362D) | Wii: 3.2E SoftMod (LG 32LD350)
PSP: 1004, 5.50 Prome2, 8GB MS | NDS: NTR-001, EDGE (OS 2.3), 4GB microSD

4 Απ: Ηρωίνη Την / Το 24/4/2010, 22:14

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
δεν συμφωνω μαζι σου...SCZI γιατι αυτοι με τα πτυχια εβγαλαν την ηρωινη, αρα αυτοι ξερουν καλητερα απ' τον καθενα τις επιπτωσεις,,,,

5 Απ: Ηρωίνη Την / Το 24/4/2010, 23:46

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Ακριβώς.Γιατί όταν τους χρήστες ηρωίνης τους μαζέψουν και τους πάνε σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης αυτοί με τα πτυχία είναι που τους βοηθάνε.Άρα ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.

6 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 01:37

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
ειναι η λογικη αυτη!οποιος φτιαχνει ξερει κι ολας!οποιος χρησημοποιει δεν ξερει!νομιζει οτι ξερει...

7 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 07:05

SCZI

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Εγω κυριως αναφερομουν στους λογους ή ποια ατομα κανουν χρηση, οχι για τις επιπτωσεις..
Αλλα και παλι, ποιος θα σου εξηγησει καλυτερα τις επιπτωσεις, αυτος που τις εχει ή αυτος που την δημιουργησε και δεν την δοκιμασε ποτε στον εαυτο του?


Case: NZXT Apollo (Black) | M/B: Gigabyte 970Α-D3 | CPU: AMD PhenomII X3 720 BE (Thermaltake MiniTyphoon) | GPU: 2x Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 | RAM: 2x Geil EvoTwo 2000MHz 2GB DDR3 | HDD: 160GB WD AAJS, 2x 500GB WD AAKS, 1TB WD Elements, 300GB WD Ext. | PSU: Thermaltake W0101 TR2 550 | Monitor: LG M2362D-PC TV | Speakers: Logitech Z-2300 | DVD±RW: LiteOn iHAS124B (iXtremeBM CFW) | OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit

PS3: CECHK04, 80GB, 4.11 OFW (LG 32LD350) | Xbox360: Jasper, 120GB, LT+ 3.0 (LG M2362D) | Wii: 3.2E SoftMod (LG 32LD350)
PSP: 1004, 5.50 Prome2, 8GB MS | NDS: NTR-001, EDGE (OS 2.3), 4GB microSD

8 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 08:36

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
αυτος που τις δοκιμασε να σαι σιγουρος πως δεν μπορει να σου εξιγησει...

9 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 08:38

SCZI

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Γιατι αν επιτρεπεται?
Υπαρχουν ατομα που ξεπερασαν την αναγκη τους για την ουσια.


Case: NZXT Apollo (Black) | M/B: Gigabyte 970Α-D3 | CPU: AMD PhenomII X3 720 BE (Thermaltake MiniTyphoon) | GPU: 2x Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 | RAM: 2x Geil EvoTwo 2000MHz 2GB DDR3 | HDD: 160GB WD AAJS, 2x 500GB WD AAKS, 1TB WD Elements, 300GB WD Ext. | PSU: Thermaltake W0101 TR2 550 | Monitor: LG M2362D-PC TV | Speakers: Logitech Z-2300 | DVD±RW: LiteOn iHAS124B (iXtremeBM CFW) | OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit

PS3: CECHK04, 80GB, 4.11 OFW (LG 32LD350) | Xbox360: Jasper, 120GB, LT+ 3.0 (LG M2362D) | Wii: 3.2E SoftMod (LG 32LD350)
PSP: 1004, 5.50 Prome2, 8GB MS | NDS: NTR-001, EDGE (OS 2.3), 4GB microSD

10 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 11:11

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
αυτα τα ατομα ειναι πααρα πολυ λιγα....και αυτο που μπορνυν να σου εξιγησουν ειναι το πως νιςθουν και οχι τις επιπτωσεις που εχει επανω σου αυτο το ναρκοτικο....
οσο για το γιατι...γιατι βρισκοντε σε αθλια κατασταση....

11 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 11:57

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Πολύ βάση δώσαμε στο θέμα με την ηρωίνη παιδιά.Μακριά από εμάς.

12 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 12:03

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
καλα ναι σ'αυτο συμφωνω κι εγω με τον kosta και να πω την αληθεια δεν περιμενα να εχει και κανενα σχολιο...

13 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 12:32

SCZI

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Δεν ειναι αναγκη να εισαι σε αθλια κατασταση..
Ισα-ισα, η ηρωινη ειναι απο τα πιο ακριβα ναρκωτικα (μετα την κοκαϊνη)...
Δεν μπορει να κανει ο καθε 2ος χρηση.. Το γιατι κανουν δεν θελω να το αναλυσω παραπανω, παει πολυτο θεμα και δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση να το συνεχισω.

Μα ενα θεμα το ανοιγεις για τα σχολιασει κοσμος, οχι μονο για ενημερωση. Εμενα ατη ειναι η αποψη μου.. Γι' αυτο εφερα και καποια αντιριση σε καποια λεγομενα του θεματος.


Case: NZXT Apollo (Black) | M/B: Gigabyte 970Α-D3 | CPU: AMD PhenomII X3 720 BE (Thermaltake MiniTyphoon) | GPU: 2x Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 | RAM: 2x Geil EvoTwo 2000MHz 2GB DDR3 | HDD: 160GB WD AAJS, 2x 500GB WD AAKS, 1TB WD Elements, 300GB WD Ext. | PSU: Thermaltake W0101 TR2 550 | Monitor: LG M2362D-PC TV | Speakers: Logitech Z-2300 | DVD±RW: LiteOn iHAS124B (iXtremeBM CFW) | OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit

PS3: CECHK04, 80GB, 4.11 OFW (LG 32LD350) | Xbox360: Jasper, 120GB, LT+ 3.0 (LG M2362D) | Wii: 3.2E SoftMod (LG 32LD350)
PSP: 1004, 5.50 Prome2, 8GB MS | NDS: NTR-001, EDGE (OS 2.3), 4GB microSD

14 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 14:05

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
η νοθευμένη ηρωινη ειναι αυτη που προκαλει την περισσοτερη βλαβη και προκαλει το 8ανατο...

15 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 14:55

SCZI

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Απο τη στιγμη που ειναι χημικο και παρασκευασμενο απο ανθρωπο (βλεπε ηρωινη, νικοτινη, κοκαϊνη), κανει την χειροτερη ζημια.


Case: NZXT Apollo (Black) | M/B: Gigabyte 970Α-D3 | CPU: AMD PhenomII X3 720 BE (Thermaltake MiniTyphoon) | GPU: 2x Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 | RAM: 2x Geil EvoTwo 2000MHz 2GB DDR3 | HDD: 160GB WD AAJS, 2x 500GB WD AAKS, 1TB WD Elements, 300GB WD Ext. | PSU: Thermaltake W0101 TR2 550 | Monitor: LG M2362D-PC TV | Speakers: Logitech Z-2300 | DVD±RW: LiteOn iHAS124B (iXtremeBM CFW) | OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit

PS3: CECHK04, 80GB, 4.11 OFW (LG 32LD350) | Xbox360: Jasper, 120GB, LT+ 3.0 (LG M2362D) | Wii: 3.2E SoftMod (LG 32LD350)
PSP: 1004, 5.50 Prome2, 8GB MS | NDS: NTR-001, EDGE (OS 2.3), 4GB microSD

16 Απ: Ηρωίνη Την / Το 25/4/2010, 19:38

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
SCZI έγραψε:Δεν ειναι αναγκη να εισαι σε αθλια κατασταση..
Ισα-ισα, η ηρωινη ειναι απο τα πιο ακριβα ναρκωτικα (μετα την κοκαϊνη)...
Δεν μπορει να κανει ο καθε 2ος χρηση.. Το γιατι κανουν δεν θελω να το αναλυσω παραπανω, παει πολυτο θεμα και δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση να το συνεχισω.

Μα ενα θεμα το ανοιγεις για τα σχολιασει κοσμος, οχι μονο για ενημερωση. Εμενα ατη ειναι η αποψη μου.. Γι' αυτο εφερα και καποια αντιριση σε καποια λεγομενα του θεματος.

λοιπον κοιτα...οχι η ηρωινη δεν ειναι τοσο ακτριβη....οσο γι αυτο που λες για το οταν ανοιγω ενα θεμα....δεν ειπα οτι δεν ηθελα κατι τετιο απλα δεν το περιμενα γιατι το θεμα δεν προσφερετε τοσο για κουβεντα....

17 Απ: Ηρωίνη Την / Το 26/4/2010, 07:03

SCZI

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Κι ομως, το θεμα των ναρκωτικων (για μενα) τραβαει πααααρα μα παρα πολυ συζητηση......

Δεν ειπα ακριβη (κοκαϊνη ακριβη), αλλα και παλι ειναι............


Case: NZXT Apollo (Black) | M/B: Gigabyte 970Α-D3 | CPU: AMD PhenomII X3 720 BE (Thermaltake MiniTyphoon) | GPU: 2x Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 | RAM: 2x Geil EvoTwo 2000MHz 2GB DDR3 | HDD: 160GB WD AAJS, 2x 500GB WD AAKS, 1TB WD Elements, 300GB WD Ext. | PSU: Thermaltake W0101 TR2 550 | Monitor: LG M2362D-PC TV | Speakers: Logitech Z-2300 | DVD±RW: LiteOn iHAS124B (iXtremeBM CFW) | OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit

PS3: CECHK04, 80GB, 4.11 OFW (LG 32LD350) | Xbox360: Jasper, 120GB, LT+ 3.0 (LG M2362D) | Wii: 3.2E SoftMod (LG 32LD350)
PSP: 1004, 5.50 Prome2, 8GB MS | NDS: NTR-001, EDGE (OS 2.3), 4GB microSD

18 Απ: Ηρωίνη Την / Το 26/4/2010, 20:23

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
κοιτα...η ηρωινη κοστιζει 30 euro..η κοκα ομως 100 euro και ανω....

19 Απ: Ηρωίνη Την / Το 27/4/2010, 04:38

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Ακριβά τα παίρνετε.Εδώ σε ένα σουπερ μαρκετ έχει προσφορά κοκα(pepsi) με πορτοκαλαδα 1,20 ευρώ!

20 Απ: Ηρωίνη Την / Το 27/4/2010, 08:55

Rock'n'Trolla

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
avatar
Σωστος ο Κωστας 1.80 στο περιπτερο το 1/2 λιτρο... Αφηστε κατω τα ναρκωτικα δεν φτανουν για ολους

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης


© 2009-2013 Parea.Biz Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.